Mohon sokongan dan kata semangat!

Salam and hi semua! Saya mengandung lagi tahun ni alhamdulillah. Selepas kehilangan yang pertama 3 bulan lalu, saya tak sangka akan dapat rezeki ni cepat. Saya bersyukur sangat. Tapi deep down saya risau dan takut. Masih trauma kehilangan. Sekarang ikutkan saya dah 7w pregnant. Boleh tak saya buat scan ke swasta? Sebelum ni saya kehilangan pada minggu ke 11/12. Sebelum 3 bulan mengandung. Saya takut akan kehilangan lagi. Saya takut dengan berita janin tiada heartbeat. Saya juga obese, sebab tu risau affect anak saya. Mohon sokongan dan kata semangat dari kalian semua 😔

2 Các câu trả lời

Kalau ada history miscarriage sebelum ni baik bukak buku awal. Dr boleh pantau. Semoga semuanya dipermuudahkan

Blh sis..g scan je..inshaaAllah moga dlm lindunganNya..aamiin