scan baby

Hi ibu2. Ada tak yg suka scan kat klinik. Sy pernah kehilangan baby sebelum ni, jd pregnancy kali ni sy ada perasaan takot kehilangan ? kalau boleh mcm tiap hari nak tgk grow baby.. sy baru 11 weeks.

2 Các câu trả lời

Biasa la tu. Sy dlu mcm tu. Pnh gugur. Jd bila pregnant lg, asek risau je keadaan baby kt dlm perut. Klu x disebabkn duit, mmg ari2 nk scan. Tawakal n bykkn doa sis. Jaga mkn, jgn stress. inshaAllah baby ok.

Jgn strees2 tak elok...