complete miscarriage 💔

hi mommies, selama ni saya selalu fikir saya kuat. saya jarang sakit. Hari ni saya di uji dengan kehilangan anak dalam kandungan. Kali ni saya betul2 ‘down’. Saya betul2 tak kuat. Sakit dan kehilangan itu sangat berat bagi saya 😔 Walaupun ini bukan kali pertama saya saya hamil, tapi kehilangan tu tetap terasa. Doakan saya terus kuat untuk hadapi dugaan ini 😭. #daripadaAllahkitadatang #kepadaAllahkitakembali

complete miscarriage 💔
24 Các câu trả lời

Salam takziah ye sis. Semoga diberikan ketabahan dan dipermudahkan urusan sis, Aamiin 🤲🏻. InsyaAllah anak syurga sis sedang menanti sis di pintu syurga 😭 dan akan jadi salah satu syafaat buat sis kelak. Mudah2an ada rezeki lagi buat sis untuk mengandung lagi selepas ni. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sama mcm sy sis...1st prgnt sy slalu ckp bby kuat..so sy pon buat kerja2 rmah mcm biase..pnat smua sy hirau kan..bila Allah uji sy dgn kehilangan..mmg sgt terasa masa tu..baru sy sedar yg kite rase kite kuat tp sbnarnya rahim kite lemah..smoga sis kuat n tabah.. insyaallah ada rezeki lg..aminn

i feel you sis..saye pon pernah mengalami situasi seperti sis..pasti ade hikmah disebalik smua ni..teruskan bersabar dan redha dgn ketentuan Allah..Allah ade sebaik2 perancang..inshaAllah ade bnde yg lebih baik menanti sis..semoga sis kuat❤️

Takziah mommy. Teruslah positif dengan qada & qadarnya Allah. InshaAllah DIA akan gantikan dengan lain. The other side, anak syurga mommy sedang menunggu orgtuanya d syurga. Stay strong mommy💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

salam takziah sis. saya pn penah merasainya..mmg down tp cuba kuatkn semangat mgkn xde rezeki kali ni..semoga sis kuat ye dan ada rezeki baby lg lps ni😊

takziah sis..in Shaa Allah,Allah maha mengetahui dan maha mendengar..mudh2hn Allah akn gntikan yg lebih baik..Allahhumma Aamiin

tazkiah sis.. semoga sis kuat . saya pn sama pnh kehilangan rasa down sgt mcmtu, frst baby... .. insyallah ada rezeki nanti

Takziah sis.. Semoga sis tabah dan kuat dalam menghadapi ujian Allah. Ada hikmah setiap apa yg berlaku

takziah sis.. insyaAllah, Dia akan gantikan dengan yang lain.. semoga sis terus kuat dan bersemangat

Speedy recovery sis 💞 semoga cepat sihat and ade rezeki baby lagi lepas ni k. No worries 💓