trauma

salam semua.. saya sekarang tgh pregnant 6w 6d.. second pregnancy, 1st pregnancy - anembryonic pregnancy, smpat pregnant 12w lps tu gugur sbb mmg kantung kosong je xdek janin. Walaupun janin tak jadi tp prsaan sedih tu tetap ada. rasa kehilangan sangat. sekarang 2nd pregnancy, belum scan lagi tapi risaunya Allah je yg tahu.. doakan ada rezeki saya kalini.. selagi tak scan tu mmg risau saje..

2 Các câu trả lời

Insyallah doa yang baik-baik...mohon pada yang Esa. Moga dipermudahkan.

Doa dan fikir yg baik2 sja sis.