Kuning anak

Salam semua mommy, nak tanya. Ada tak cara atau tips untuk hilangkan kuning anak? Anak saya dah 7 hari, bacaan kuning 14. Anak saya fully susu ibu. Berat badannya naik, saya memang bagi anak menyusu tiap 2 jam. Tapi bacaan kuning tetap menaik. Taktahu dah cara apa lagi, sebab doctor suruh bagi susu ibu tiap 2 jam.

29 Các câu trả lời

Teruskan sis, pengalaman saya bila campur2 susu formula dgn macam2 petua untuk bagi jaundice turun baby saya jadi berak berdarah. Infection di usus. Admitted nicu. Jadi saya teruskan saja breastfeed macam biasa selepas itu. Day 58 anak saya bebas jaundice.