5 months baby

Salam hi mommies. Just nk share. Anak sy skrg dh masuk 5 bulan. Tapi dia belum meniarap lagi even nk mengereng badan pun jarang. Baring terlentang je main2. Berat dia 6.8kg je. Sy risau jugak sbb nurse ckp kalau masuk 6 bulan tak meniarap kena jumpa doc. And then skrg dia jadi nk melekat je dgn sy. Tak boleh tinggal langsung. Kerap nangis nak dukung baru diam. Apa yg sy boleh buat ye? ?

1 Trả lời

Sis ajar dia sikit2 mniarap..Atau sis tnjuk crenya..Sye bt mcm tu lah..Tpi sye anak aritu lewat jga dlm 7bln mnerap smua tu..Merangkak pon lmbt dlm [email protected] sbnrnya sma..Perkembangan ade lmbt sikit ade cpt..Sis doa bnyk2 n fikir positif..