Baby malas meniarap sendiri dan pusing sendiri

Haii ibu ibu anak sy 5 bulan 20 hari, masa usia nak masuk 5 bulan dia boleh meniarap sendiri dan bgolek semula, tapi skrg dia mcm tak nak dia tunggu ibu dia juga tolak sikit barula nk meniarap, Sekarang ni dia dh duduk stable . Mula melangkah, turun naik bila sy peluk dan kaki dia menapak dilantai Dia mula kurg meniarap bila dh mula dduk , duduk ni sy yg letak sbb dia mmg menangis nk duduk kalau tak buat gitu melalak smpai dh sy dudukkan dia tapi sy tak pernah paksa dia duduk 🥲 Takpe ke ibu ibu kalau ank kurg meniarap, baby sy 8 kilo lebih adaka sbb berat dia jd tak nk meniarap sgt ? #firstmom

1 Trả lời

baby saya mula2 mcm tu jugak bila dia dh tau begolek dia xnk dah. saya kasi tummy time je. kasi kuat otot.

2t trước

betol saya baby girl , sama bulan juga. malas bethol nak tummy time Dan begolek lepas tahu buat.