Mahir meniarap

Salam ibu2.. nak tya pglaman ibu2 semua. Anak mahir meniarap umur berapa ya? Anak sy mula meniarap 3 bulan lbih..skrg dh nk masuk 5 bulan tp dia selalu menangis bila meniarap..nangis marah2 mcm tu.. berguling pun belum reti. Selalunya dia static je kt satu tempat.. x bergerak kemana2.. ada cara x untuk ajar baby belajar bergerak and x marah2 huhu. Normal ke diorang nangis2 😅 #firstbaby #1stimemom #bantusharing

1 Trả lời

mommy boleh cuba Calm Time balm utk menenangkan baby boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/CalmTime