Sakit

Salam, hye ibu2 semua...nk tnye, ade sesiapa yg sakit bontot bila preggy ni tk? Mcm kejang2 dkt bontot... Nk dduk ke, baring semua sakit2... Sp pnh jd mcm tu??

5 Các câu trả lời

saya sakit bahagian tulang belakang paling bawah (bontot) pregy pertama haritu pun sama juga. normal sis...

3y trước

Sama. Saya masuk 13 minggu ni sakit kat situ. Awk dulu sakit masa berapa minggu?

allahu.. sy pun tgh sakit bontot sekarang.. tak tahu macam mana nak buat

Xpernah kena.. Apapun, semoga baik2 semuanya

saya sakit bahagian pinggang dan badan..

samelah... nak2 ddk menjahit lame