Mimpi

Salam.. Hye ibu2 semua... Maaf lari tajuk sikit... Ade tk yg pernah mimpi tersentak(terkejut)? ? Sblm kwen dan sblm preggy tk pnh mimpi tersentak mcm tu... Tp sejak hamil ni kandungan masuk je 5bln mimpi tersentak... Ade yg pnh tk terjadi mcm ni.? Sbb ape ye? Ade sape2 thu maksud mimpi tu....

1 Trả lời

sy baca haritu, ibu mngndung memang akn mimpi pelik2.. yg x prnah mimpi pn akn trmimpi.. erm mimpi tu semua mainan tidur.. jgn fikir negative ya.. 🤗