sakit kt belakang

Hampir setiap hari sakit di bahagian tulang bontot , ada kerana sy kerap dduk dikerusi yg keras permukaan nya semasa bekerja? Ada effect ke nnti masa nk bersalin? Now 27week Mengandung sebelum tak de pula rasa sakit mcm ni , dah sampai rumah dduk baring ,terasa sakit nya rasa nk lempang orang ???

2 Các câu trả lời

Normal sis. Sebab bby pon dah makin besar kan. Letak bantal kat kerusi & tiap malam sebelum tido mintak suami urutkan belakang badan dgn minyak yuyi. InshaAllah takde rasa nak lempang lipat orang dah 😇

5y trước

Samaa

Klu sakit sllu la minta suami urutkan.. pkai minyak herbanika nonaroguy bessst 😊😌 Akn lebihhhh skit bhgian tu bila dah smpai 34weeks keats.. 💪🏿