Sakit bontot

Salam nk tanye ade x pengalaman sakit ekor tulang blkg mcm tulang tgh bontot tu.. sy kalau dduk lame bt keje mest sakit kt ctu.. knape ye.. bru je jd.. skrg 2nd trimester.#advicepls

2 Các câu trả lời

perkara ni pernah berlaku kat i ketika pregnant. apa yg i buat, i suh asben urutkan kat ekor tu. then my husband letak myk urut sikit then urut lah kat situ. tekan2 gosok mcm tu. then ada laa mcm tatau laa urat ke apa.. rasa kettuk.. kettuk mcm tu. sampai laa kettuk.. ketukk tu xde. urut kejap je. lepas tu esoknya dah ok. tak sakit dah. legaa sangat. i tatau laa kalau orang lain ada tips lain. i nak tau juga kot laa ada tips lain kan. sebabnya kalau sakit kat ekor tu, effect pada badan jadi lenguh2 habis. tak boleh nak buat apa dah. moody pun boleh. hehe.

1y trước

Owhh i bdn xjd lenguh.. cume kalau dduk lame je jadi gtu..