ada tak?

Salam.. Hai mommies.. Ada tak yg kt sini PJJ dengan husband sepanjang pregnant.. Sy pregnant anak 1st.. Suami pulak jauh.. Konfius nak buat apa.. ? ada yg sama ke dgn sy? Tengah mencari kekuatan..

25 Các câu trả lời

yup sama la ngn sy, dri awl ngdung smpai skng dh 4 bulan 😌😌😌 suami keja oversea, now kena kuarantin xleh balik lg...lagi la sedih 😭😭 dengan keadaan virus skng ni..harap x de pape la

sama sy pun pjj dgn suami..anak 1st jgk..dr mula2 kawin pjj.. husband kt kl sy kt kedah..kena kuat demi anak n suami..n banyakkan doa mintak Allah permudahkan semua.. insyaAllah

PJJ jg. Dr zaman bercinta sampai skrg. Skrg dah nak masuk 33 weeks. Pernah drive n admit ER sorg2 kol 3-4 pagi cos bleeding. Sedih mmg sedih bt kena kuatkan hati utk baby

Baca banyakkkk banyak ilmu breastfeeding dan parenting. Saya pn pjj so itula saya buat. Alhamdulillah berkat gigih baca tu saya dot bantu ratusan ibu lain utk BF

Sy bini army prgnant ank sulong pjj..klnik sorg diri je mmg sedih sgt p kena fhm tugas army..ank umr sthn lbh kena pjj pulak stahun sb kena btugas luar negara..🤗

Iyaa saya dh masok trimester kedua ni suami pulak dpt offer kerja di johor. Saya di kL. Sedih yg teramat sebab berjauhan macamni👉🏼👈🏼😭

Sama la sy tgh pjj dgn suami.. Skrang dh 24w dh.. Semoga kita sama2 kuat n tabah mengharungi dugaan n cabaran mengandung pjj dgn suami

Sy.. Bukan stakat pjj..dia balik indonesia n sy Kena tinggl trus msa kndungn 5bulan 2mggu.tp demi anak . Sy kena kuat n mesti kuat...

Saya pjj dgn suami.. Kandungn skg dah msuk 5bulan.. Alhamdulillah family lah kkuatan saya dlm mngharungi sgala nya..

Same goes to me sis..start dari anak sulung smpai ank kedua pun sorang diri handle pergi klnik..suami keja jauh..