ada tak?

Salam.. Hai mommies.. Ada tak yg kt sini PJJ dengan husband sepanjang pregnant.. Sy pregnant anak 1st.. Suami pulak jauh.. Konfius nak buat apa.. ? ada yg sama ke dgn sy? Tengah mencari kekuatan..

25 Các câu trả lời

Wasalam.. tk de lg pengalaman mcm tu.. pape pon semoga sis kuat semangat n dipermudahkn ya urusannya 🤗

Sy! Pjj dan preg ank first. Ofcos kuat ngis sbb trasa lonely sgt. Hehe hrp ank kluar xkuat ngis mcm ibunya😣

5y trước

Sy 34w... Mudah2an ank membawa rezeki kita utk dok sebumbung dgn suami n sama2 didik n besarkn ank...

Sye pown. .suamy pjj ktew knew kuat lhaa bile b'jauhan dgn suamy. .sye dh pregnant 36wek nie. Ank ptma

Kena sedia telinga dan mental masa husband xde sbb ade je mulut bawang mengata . 😅

Sama dgn sy pjj..1st bby plk tu..