Anda Ibu Hamil & Berpuasa?

Psst....Ada tak dekat sini ibu-ibu hamil yang berjaya berpuasa penuh hingga ke hari ini? Jika ada tolong komen dekat bawah kejap, Min nak tengok. Hehehehe..

Anda Ibu Hamil & Berpuasa?
58 Các câu trả lời

alhmdulillah. stkt ni blh puasa pnuh lg. ngam2 start puasa tu alahan hilang.. skrg 18 mggu. cuba tahan lapar. mgkin sbb 4 bln lbih. msih lg blh tahan lapar. kalau dh 6bln ke ats. dlu sy mmg blh smggu je lpas tu. mmg lembik klu xmkn. 3mggu xpuasa. kali ni mmg sy doa sgt. biar dpt puasa pnuh