Kenapa Nak Toksik Sangat Pun

Orang tanya kita jawab.. Kalau rasa taksuka dijawab, jangan tanya soalan..jangan nak terpaling toksik dlm platform ni ya.. Pakai anonymous boleh nak merepek.. Pakailah nama yang betul..

8 Các câu trả lời

kalau awk komen ada kata gitu..msti part kita pun sm juga kut kan..sbb kita kekdg komen pendek je doa mg dpmudahkan segalanya urusan tuan tanah yg post dlm ms yg sm nk naikkn status dia bia rmai nmpk dan blh respon dan jwb bersm..haila2.. ni smua buat kita yg dh lm join TAP rs tak sonok nk tlg jwb soalan kan... ada je tak btul dkt mata depa... dh mcm cyberbully pulak bila org kata kita mcm tak ikhlas nk jwb...kang jwb pnjng menjela org tak suka gak..ntahla..konpiuse😅n serba slh jdnya kan..kang kita jwb tepek link yg brkaitan dgn soalan kita bgjwpn suh rujuk link..ada juga org kata senang eh kje .tepek link je..😅jd kita nk wat achner tu nk jwb kalau smua konsep tak betul..hew3..

4mo trước

saya suka sis kalau ada yg tepek link. sebab nampak dia dapat info dari mana, lagi senang kalau kita nak cari further info.

Biasa yang berani kurang ajar sangat ni pakai anonymous je 🤭🤭 Saya dah nekad nak stop tanya soalan or luahan ke apa sebab dah kena kecam tanpa sebab munasabah 😂😂😂 Saya tak minta cadangan pun, post tu luahan semata je.. tapi ramai sibuk mencadang siap marah-marah saya 😂 Yang fitnah pun ada.. memang saya takkan maafkan... pandai-pandai la dia harungi hari-hari berdosa fitnah orang haha Now saya duk sini just jawab soalan-soalan je.. Malas hadap mak mak yang kurang ajar haha P/s : selalu jugak nampak jawapan awak. Bagi saya komen yg pendek ringkas dan padat tu lebih bagus daripada komen biadab di sebalik nama anonymous(tanpa nama)

Disini kena ada 2 kepastian. Pertama. orang yang jawab tu mungkin dia memang tahu atau dia just nak up kan mesej tu supaya ibu2 yang tahu boleh nampak dan tolong jawab. Kedua. Kita yang post tanya soalan tu kena makesure kuat mental untuk terima jawapan2 yang bakal kita dapat… Orang tu tolong jawabkan kira baik , cuba tengok kat Unanswered, betapa banyaknya soalan yang tak terjawab… Walaupun kadang tu soalan yang sama hari2 ada jugak orang tolong jawabkan…

2d trước

Biar orang tahu😂

Guna ANONYMOUS bukan tiket untuk bercakap kasar dan jgn normalizedkan bad behavior terutama orang yang kita tak kenal. Jaga bahasa kita. Dah masuk 2024 ni elok lah ubah mentaliti mcm ni. Yang terpaksa guna 'anonymous' pun terpalit sama sekali. 😢. Sebelum nak guna 'ANONYMOUS 'tu BACA GARIS PANDUAN KOMUNITI.

kdg soalan tu panjang cth macam soalan ' normal ka saya bla bla bla ' n sis jawab normal sepatah je, saya rasa betul lah sis menjawab soalan tapi ade jugak yg pertikaikan 😂 Tapi kdg ade gak nampak sis jwb panjang siket, takde masalah pun sebenarnya, bukan sis cari gaduh dgn org pun hehe

4mo trước

tu lah pasalnyaa..

abaikan anon2 tu sis. jawapan pendek pun kena kutuk. dah soalannya pun takde minta huraian kan, tak salah pun nak jawab takat yg dia tanya tu je. dia selindung sebalik nama anon tu yg berani tunjuk hati busuk tu.

4mo trước

tu la.. sibbaik mood baik

entahla kadang bila tanya ada yg jawab lebih kurang sampai malas nak tanya apa apa dah terasa jugakla dahla sekarangni kitonyo manjo hati tisu sikit sikit nak nanges hm☹️

sama la sis sy pos tya soklan pun ad si bengong tu jawab menyakitkan hati je. kalau kenal mmg ak tibai terus x ckp byk. berani guna anonymous je.

4mo trước

delete je komen tu