Tukar nama anak

Assalammualaikum. Saya nak tanya, dari awal pregnant suami da panggil baby dengan satu nama nie. Now da 37weeks, tiba2 suami kata nak tukar nama. Betul ke orang dulu2 kata tak elok ? Nt anak degil act. Sorry jangan kecam ye, saya cuma nak kepastian, bukan nak percaya sangat. Hehehe #seriusquestion

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Doa yang baik² dan beri nama anak yang baik in sya Allah anak tak jadi degil pun. Mitos je tu

1y trước

Sama² 💕