Kenapa Nak Toksik Sangat Pun

Orang tanya kita jawab.. Kalau rasa taksuka dijawab, jangan tanya soalan..jangan nak terpaling toksik dlm platform ni ya.. Pakai anonymous boleh nak merepek.. Pakailah nama yang betul..

9 Các câu trả lời

Biasa yang berani kurang ajar sangat ni pakai anonymous je 🤭🤭 Saya dah nekad nak stop tanya soalan or luahan ke apa sebab dah kena kecam tanpa sebab munasabah 😂😂😂 Saya tak minta cadangan pun, post tu luahan semata je.. tapi ramai sibuk mencadang siap marah-marah saya 😂 Yang fitnah pun ada.. memang saya takkan maafkan... pandai-pandai la dia harungi hari-hari berdosa fitnah orang haha Now saya duk sini just jawab soalan-soalan je.. Malas hadap mak mak yang kurang ajar haha P/s : selalu jugak nampak jawapan awak. Bagi saya komen yg pendek ringkas dan padat tu lebih bagus daripada komen biadab di sebalik nama anonymous(tanpa nama)