Kenapa Nak Toksik Sangat Pun

Orang tanya kita jawab.. Kalau rasa taksuka dijawab, jangan tanya soalan..jangan nak terpaling toksik dlm platform ni ya.. Pakai anonymous boleh nak merepek.. Pakailah nama yang betul..

9 Các câu trả lời

Disini kena ada 2 kepastian. Pertama. orang yang jawab tu mungkin dia memang tahu atau dia just nak up kan mesej tu supaya ibu2 yang tahu boleh nampak dan tolong jawab. Kedua. Kita yang post tanya soalan tu kena makesure kuat mental untuk terima jawapan2 yang bakal kita dapat… Orang tu tolong jawabkan kira baik , cuba tengok kat Unanswered, betapa banyaknya soalan yang tak terjawab… Walaupun kadang tu soalan yang sama hari2 ada jugak orang tolong jawabkan…

3t trước

Biar orang tahu😂