Kenapa Nak Toksik Sangat Pun

Orang tanya kita jawab.. Kalau rasa taksuka dijawab, jangan tanya soalan..jangan nak terpaling toksik dlm platform ni ya.. Pakai anonymous boleh nak merepek.. Pakailah nama yang betul..

9 Các câu trả lời

kalau awk komen ada kata gitu..msti part kita pun sm juga kut kan..sbb kita kekdg komen pendek je doa mg dpmudahkan segalanya urusan tuan tanah yg post dlm ms yg sm nk naikkn status dia bia rmai nmpk dan blh respon dan jwb bersm..haila2.. ni smua buat kita yg dh lm join TAP rs tak sonok nk tlg jwb soalan kan... ada je tak btul dkt mata depa... dh mcm cyberbully pulak bila org kata kita mcm tak ikhlas nk jwb...kang jwb pnjng menjela org tak suka gak..ntahla..konpiuse😅n serba slh jdnya kan..kang kita jwb tepek link yg brkaitan dgn soalan kita bgjwpn suh rujuk link..ada juga org kata senang eh kje .tepek link je..😅jd kita nk wat achner tu nk jwb kalau smua konsep tak betul..hew3..

4mo trước

saya suka sis kalau ada yg tepek link. sebab nampak dia dapat info dari mana, lagi senang kalau kita nak cari further info.