Bin Nama Bapa

Hi momy semua Mey nk Tanya kawan mey mengandung anak luar nikah and time tu dia gan bf dia kawin dekat sempadan and last ii bila kandung dah usia 4 bulan baru family diorang tahu.. And bila nk g sah kat sana dah x blh dsbb kan pkp yg pertama.. So now dia dah bersalin and bila nk g sah kat sana pejabat sah nikah kat sana tutup sampai bulan 4 tahun 2021 bila g daftar nama je bin x de.. Nk mintak pendapat agak ii kalau g bulan 4 tahun depan ambik cop sana blh bin kan x dengan nama ayah..? Or ad cara lain mohon pencerahan ya semua 🙂

2 Các câu trả lời

x boleh sis . sebab skg kalau di dapati mengandung anak luar nikah denda 3k seorang 😣 ada membe dah kena dah mcm ni