buntu

Assalamualaikum. maaf nak tanya, kalau kita nikah dalam perut dah 2bulan. sah tak erkahwinan tu? baby bin nama ayah dia boleh ke?

3 Các câu trả lời

Waalaikumussalam wbt. Lebih baik sis bertanya pada yg lebih arif seperti ustaz atau pejabat agama. Risau pendapat semua org x sama & isu ni berkaitan agama, kalau ada yg salah, sis jgk yg susah. Ini jgk berkaitan masa depan baby sis jugak. Semoga urusan sis dipermudahkan.

sah je sis..dlm krsus kwin pn ada ustz tergkn 3bln ke bwh sah blh je bin kn..4bln keats kna nkh blk..try tgk blk dlm bku msa krsus nkh dlm tu pn ada tlis..byi dlm prut xsift lg sah je..

3y trước

betul ke kena nikah balik ?

Sah je.. tp bin/binti tu xboleh, klu jpn lepas pn si ayh tetap xleh walikan ank if ank prmpuan😊

3y trước

kalau kawin sah la ye sis ? cm kandungan 6 bulan lebih baru nak nikah . Perkahwinan tu sah kan ?