ubat tambah darah

Hye nk tanya momie ii semua ...hb mey low sangat ubat beli kat farmasi and docter bagi untuk naik kan hb mey still x blh nk makan sbb lepas 2 jam dia akan muntah ..now mey blh amal kan permakanan je untuk bagi hb naik ..ad x cara or tips supaya x mual ubat ..kandungan dh 32 week 🙍‍♀️

2 Các câu trả lời

dulu sy makan ubat kerajaan paling teruk smpi 3 hari x boleh nak bangun badan lemah sesangat,sy stop makan ubat tambah darah dari gov.terus ok,si sy beli Iron folic dari Amway. dan makan banyak bayam ,hati ayam gitu,bitrut ,beberapa sayur lain, Thank's God darah stabil dan naik . sehingga bersalin ok

Dah pernah try makan dgn air limau/sunquick tanpa gula ?