Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?

Hi Mommies! Siapa dekat sini pernah alami mabuk hamil semasa mengandung? ? Haa, trimester ke berapa anda mula alaminya??? Jom kongsikan dengan kami dan pengguna lain jawapan juga pendapat anda di ruangan komen, OK!

Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?
589 Các câu trả lời

1st trim. 2nd trim ni kurang sikit. Tp still ada rasa loya sometimes and masih tk blh bau org masak dkt dapur. Tp bab makanan dh blh makan so far. Alhamdulillah.

Anak no 1 paling teruk warded..2nd sinusitis warded..3rd mabuk tapi x berape teruk..no 4 x mabuk langsung..tapi kencing manis pulak..n sgt beremosi skg ni

alhamdulillah setakat 12 minggu Tak de alahan Dan mabuk. cuma kurang selera Mkn Dan pening2 n mengantuk aje.. arap kekal sampai beranak xde mabuk2. 😅

Dari start mengandung sampai sekarang dah minggu ke 10. Asyik muntah² je 😌 Risau macam mana la keadaan nak minum air gula minggu depan ni, huhu

Tengah alami ni 😭 xleh nk mkn.mkn muntah..berat dh loss 3kg 😅 preggy sbelum2 ni xpernah plk alahan..yg 3rd ni lain mcm alahan dia 😆

trimester 1 , first x cek upt still okay x ada alahan then lepas tau preg dah mula dah keluar semua sakit pinggang , kaki , mual x bole mkn nasi 😅

trimester pertama . anak first smpai kandungan 4 bulan . nie anak second baru 7 weeks alahan jgk taktau laa smpai brapa bulan pulak 😣

Pertama hingga ketiga. . Skrg dh 9bln. .still mabuk hidu bau makanan. . Kdg ada makanan yg dh telan rasa nk kluar blek ja,d trimester k3 ni😪

trimester 1,, tapi suami y mual2 dulu... sbb tu tergerak hati nk buat upt.. 😂alhamdulillah... mual tak teruk sgt sbb amalkan madu setiap hari...

3y trước

sis sama lh kite...

Anak pertama trimester pertama shj.. Anak kedua trimester pertama, kedua dan ketiga.. Anak ketiga harap2 smpai mggu ni shj.mggu ke-9.😣