Pakaian Waktu Hamil

Hello Mommies! Mana satu pakaian yang anda selalu pakai sewaktu hamil??? Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen, OK!

Pakaian Waktu Hamil
1104 Các câu trả lời

saya kat rmh pkai gaun je, senang masuk & selesa. tapi kalau kluar / check up, lebih suka pkai t shirt & sluar

Seluar dgn blouse longgar n labuh.. jarang pakai seluar dgn tshirt sbb tshirt ketat nmpak perut sgt²🤭

awal hamil pakai seluar ng t-shirt.. dekat² hujung p akai dress.. 2 pon bergantuk kemane sy nk pergi..

uniform every day!!! kdg2 tukar kpd scrub suit. time cuti,more to kaftan or kain batik. hehehe...

Kalau gi kk sya pakai seluar dan blouse..klu duk ruma sya pki t-shirt dgn sluar,kekadang dress..

Mse mngndong ank sulong sy ska pkai dress Skrg hamil ank ke2 ska pkai sluar n t.shirt je..hihi

Sy suka pakai seluar dgn t-shirt... Sbb perut x berapa besar.. xth LA ank ke 4 ni MCM ne kn..

Bt msa ni msih pki T-shirt n seluar sbb kdungan baru 7week 3day.. Bila mmbsar pki dress dh

Kalau pi kerja selesa ngan seluar & tshirt..kalau kat rmh selesa ngan kain batik & tshirt..

Seluar dan t. Shirt time duduk rumah. Klau time keluar Drees. Ikut keselesaan 😊😊