Jenis Deodorant Yang Anda Guna!

Hello semua! Jangan lupa pakai deodorant OK! Mana satu jenis deodorant yang anda suka pakai? Jenis yang roll atau spray? Kongsikan jawapan anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah!😉

Jenis Deodorant Yang Anda Guna!
419 Các câu trả lời

I read an article saying deodorant can be bad to ur body. especially deodorant yg ada aluminum wtv thingy. The effect can cause kelenjar kt bawah ketiak. Not all can get it but the moment, I detect ada some lump under my armpit, pegi check n dr bgitau that's the effect of wearing deodorant. they suggest to stop use deodorant or use the natural ones. But I quit until now. first try mmg bdan berbau. but I prefer body mist than deodorant or body spray. even till now, still body mist. no more deodorant or body spray. good thing, my body not smelly.

Saya pakai crystal deodorant, tiada bau, natural ingredients, tahan lama. 120gram sy boleh pakai lebih dari 6 bulan. Jimat duit. Cara pakai pun senang saja. Saya selalu akan sediakan spray air, lepas siap mandi, ketiak saya lembapkan dengan spray. Then sapu dedorant kristal, sampai kering ketiak. Tak ambil masa lama pun. Skejap ja. Ini option yang murah, selamat dan lebih baik daripada memakai anti-perspirant. Ini boleh dikatakan deodorant jenis swipe-on?? 🤷🏻‍♀️

Saya selesa guna Magic Blue Natural Deodorant (jenis spray) Tidak melekit. Kering. Tiada kesan kuning pada lengan baju. Kalau yang ada masalah bau badan pun boleh diatasi. Kandungan bahan alami seperti air mawar, biji tawas dan tanpa alkohol. Boleh Wassap 0105028282 Fadzil. Terima kasih

Dua dua bahan kimia. Better guna yang semulajadi such as rock salt atau ACV. Alhamdulillah...tiada masalah badan berbau. Kemudian, pakai wangian atar yang lembut. Pewangi kereta pun elakkan, better racik halus daun pandan wangi.

Jenis spray. Deodorant MagicBlue. Tak hitamkan ketiak, tak bau wangi tp bau ketiak langsung takde bila berpeluh. Sape nak, sy ada jual. 😁

Roll on dry stick...hubby dulu pakai spray tapi semenjak ada baby ni, dia tak pakai spray dah. Dia amik kita punya dry stick pulak!

X pakai..bile pakai jadi hitam..x pakai putih je dan x berbau..bowh suggest x mommies2 pakai jenama apa yg bagus

Dua2 Sy pernah guna... Sejak buat rawatan kulit ketiak smpai skrg Sy tdk guna deodorant 💪💃

Hmm saya tidak pandai guna mcm bgini .. still mcm budak guna bedak jak 😂

Dlu suka spray. Sekali terspray kat mulut terus trauma then roll on je 🤣