Kesan gelap2

Hi mommies .. Mau tnya ba ada ka cni mummy2 yg ada gejala, kulit bhgn lipatan semakin gelap? Contohnya mcm bhgn leher, ketiak.. itu normal ka ya dan kesan2 tu akan hilang ka slps bersalin atau kita perlu rawat dgn produk yg sesuai bru hilg? sbb sblm pregnant xda. Ne pregnancy pertama jd xda pengalaman lg 😅

6 Các câu trả lời

ade...tapi akan hilang bila dah bersalin nnti

3y trước

Ohh yaka.. mulanya rsa mcm ne jg yala xpernah kn.. perubahan tu bt tkejut jg sbb sblm ne mmg xda.. apapun thanks sis sbb sudi jwb 😘