Appointment Klinik Kesihatan!

Mommies, bagaimana anda buat appointment dengan klinik kesihatan? anda call dahulu untuk set temujanji ataupun terus datang sahaja? Sesiapa ada pengalaman tak? Boleh kongsikan?

30 Các câu trả lời

Lain kk lain prosedur dia sis better sis pegi je kk terus cakap nak buat buku pink and then nnti dia akan bagi you isi borang or online pastu diorang yg akan set appointment untuk tiap bulan or minggu ikut kesihatan sis n baby