nak checkup tapi kene tunggu appointment kt kk..

ade tak yg pegi klinik kerajaan,nak bukak buku pink kene buat appointment dulu,lpas tu sruh org isi maklumat no fon name n alamat smua , ckap nty call,tapi tak call²,hbis bila nya nak bkak buku pink dh nak masuk 9minggu dh .. 😌 klinik kerajaan tak alert la pasal ni ..

4 Các câu trả lời

kalau kk nilai, kena buat appointment buka buku pink dulu. nurse akan suruh bwk fotostat ic dan sijil nikah. next appointment baru buka buku pink tanya maklumat.

kenapa nurse tak bagi tarikh terus dah alang² walk in ? kena follow up dengan kk tu .

Selalu kk dia akan buat appt 10 minggu baru dia suruh dtg balik

Call balik/ walk in sahaja jgn risau paling lambat 12 minggu