Buka buku pink

Hi nak tanya, Sekarang nak buka buku pink kena call klinik dulu ke ? Dah call tak angkat, kena buat Appointment ke sekarang ? Kat mana nak buat appointment nya ? cari kat website takada, mysej takada. #ingintahu #pleasehelp

7 Các câu trả lời

Mcm kat tempat saya mmg kena bt app dulu. Saya call dlu tanya. Pastu nurse suruh dtg ja utk ambik tarikh. Masa dtg tu dia tnya last date period apa semua. Nanti dpt date time tu baru open buku. Kena dtg awal sbb proses dia lama utk buka buku.

kena buat apoointment dlu , kalau call xangkat ,cuba call lagi . x angkt jga, kena walk in lh tnye dlu . pastu marh lah die sy call knp x angkat😂

Mmg kk susah nk angkat phone . Cuba sis call pkl 10pagi . Mmg kena call skrg dh takde online . Kadang geram je susah betul nk angkat

2y trước

Okay thanks sis

tempat saya memang kene pergi kk terus untuk appointment. nnti die tulis dlm buku tarikh kite kene bukak buku..

kena buat online appointment.. Pi KK nanti nurse soh buat online terus..

Saya buat appointment dekat app ni utk bukak buku dekat KK

Sy walk in ja sis

2y trước

Thanks