Kena buat appointment dulu ke sebelum bukak buku pink klinik kerajaan?call xpernah agkt,9weeks sudah

10 Các câu trả lời

kawan saya haritu terus pergi kk untuk mintak tarikh sebab kes macamnielaa call asyik xberangkat 🤣tapi alhamdulillah rezki die dapat terus bukak buku pink hari yang sama..

Sis kena dowln book doc ni... Dafta Untk buka buku pink.. Kalau sis g klinik pon ttp akn dowln ni and dfta ttp kn tarikh book sndri.. Nty dy suruh blik.. Dtg pada tarikh book tuh..

3y trước

oh yeke.. sy tak ada pulak nak kena download2 ni.. sy pun baru semalam baru buka buku pink.. dah 9week6d. hihhi

Hai sis, kalau mereka tak angkat call sis pergi je terus ke klinik. Nnt first buat UPT test. Lpstu if +ve dia kasi tarikh appointment utk buka buku.

3y trước

Sama-sama. Boleh je book tarikh jumpa doktor di aplikasi MySejahtera di button Kesihatan Digital. Tempahan temujanji klinik. Pilih 'BookDoc'.

sy walk in trus je ke klinik..ckp nk cek upt..result positive dia booking utk buka buku pink ..

ye skrg covid mmg dia ambik yg ade oppointment...yg dtg cm tu je dia x lyn

baik gi klinik terus buat appointment..kdg nurse buka kan terus

sy 12week baru nurse call suruh pergi klinik buka buka pink...

lagi cepat buat lagi tepat kita tau duedate

kalau kt tempat sya.. terus pegi kk

ya