selsema

macam mana cara nak kurangkan selsema baby, selain sedut hingus baby. my first born selsema, kesian dia☹️ susah nak bernafas & meragam. baru 2 hari. kalau boleh nak cegah sebelum lagi teruk.

selsema
1 Trả lời

Masa mndi. Alirkan air suam bnyak kli kt blkg dia.. supaya kahak/hingus cair.. biar dia berendam main2 dlm tub.. . Jd lpas mndi ja..trus sedut.. memang dia akn ngis.tp okla drpd nk wapkan hidung kan.. time tido tggikan sikit bntal dia..

5y trước

thankyou🥰