Baby selsema

Ada cara tak untuk kurangkan selsema baby 4 bulan? Tiap kali bersin meleleh hingus. Dah tersumbat lagi teruk meragam pulak nanti. #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

Baby saya pun batuk selsema, saya mandikan dgn air suam perah lemon. lepas mandi guna minyak herba asmak. sapu kerap dkt tapak kaki,dada, belakang badan bby. lepastu buat tepukan percussion. kalau serasi inshaallah sehari dua je kering hingus tu. lagi satu bila hingus bby cair, cepat2 sedut guna penyedut hingus tu .. semoga bby cepat sembuh ☺️

Sy guna sterimar & sedut. DR kata kena kerap buat like every 3 hrs ke. InsyaAllah.

sterimar or ubat titik