Baby selsema.1 ary ada 2 3 kali spray dan sedut hingus bby tp ada darah lpas sedut.normal ke??

Baby selsema

Baby selsema.1 ary ada 2 3 kali spray dan sedut hingus bby tp ada darah lpas sedut.normal ke??
3 Các câu trả lời

sbb nilh sya x sedut hingus ank biar dia meleleh sendiri tinggl lap letak je kunyit hidup. kat bth hidung dia elok jga tu... bahaya tu keluar drh mybe sis sedut kuat sbb tu drh keluar sekli

Selalunya jadi macam ni sebab overdose atau tersilap cara masa spray. Doktor advice spray berapa kali sehari?

sedut tu kalau boleh jgn terlalu kerap sgt dan terlalu kuat ...sb rsau kn tkut luka dlm..