Maaf agak sensitif

Maaf saye kurang jelas dan faham bab agama, boleh ke suami bersama dengan isteri melalui dubur walaupun hanya sekali dan suami hanya ingin mencuba ? Suami berkali kali minta nak try melalui belakang tapi saye tak bagi sebab takut kene penyakit.

32 Các câu trả lời

haram is haram, even once. ada lah tu dia belajar dari memana konon yang tu lagi best. jangan bagi walau sekali sis, sebab takde jaminan dia akan puas & takkan minta lagi. kalau tak nak jatuh dalam that spiral of dosa, don't take the first step.