lama lg jumpa doktor

Last jumpa doktor 20 week....lama lg nak cek kandungan baby....28 week br jumpa doktor......ada gtu kah mcm saya ni....

2 Các câu trả lời

Ok lah tu jarang makna ok lah tu,saya setiap 2 minggu kena pergi check,boring asek ke klinik 😂 masalah hb je

Kalau xde masalah mmg jarang jumpa doc.. Syukurlah sis.. 😅 sy dulu tiap 2minggu jumpa doc..

5y trước

Saya pon fkir mcm tu....tapi saya masalah tekanan darah pandai naik turun ni...tekanan pon 118/83 tinggi pon 130/90