doktor jumpa dua placenta

ad ke mmy yg mcm ni.mse scan doktor jumpa dua placenta.yg stu ad janin.yg stu lg kosong.ape mksud dy?.but doktor suruh dtg scan lg after 3 minggu nk confirm kan balik..kdg2 rse gelisah jugak.takut ad mslh dlm kandungan ke.sape2 boleh jelaskan tak?

doktor jumpa dua placenta
9 Các câu trả lời

Sya bru2 nie mcm tu jugak sis..scan pertama doctor ckp twin Bila scan kali ke dua doctor ckp kantung kosong pulak..last skali scan kali ke 4 memang di sah kan twin.. Harap2 sis mcm saya jugak😍😍😍

Mcm kwn sy. Sama mcm sis. Cuma last last satu lg ksoong tak mnjd. Satu lg ada heart beat.. klu dua dua jadi twins hehe .

Doa yg baik².. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Mgkin kembar. Tahniah sis. Doakan sy jugak ye. 😊

4y trước

trying to conceive. 😅

Mungkin kembar....😍 btw tahniah sis

sama mcm sy...lgi dua mggu kena g scan balik

4y trước

alhamdulillah...1 je..kikiki

Sy pernah. Last2 kantung lg 1 x menjadi.

4y trước

7/11

Tkt kembar..sorg jd sorg x..

Brapa week ni sis