jumpa doktor

Assalamulaikum...sape prh g jumpa doktor pemakanan ya....utk apa jumpa doktor pemakanan ya??sllu doktor ckp apa ya...risau tk prh jumpa doktor pemakanan ni...saya prh alami mcm sy?tlg bg th

9 Các câu trả lời

Sy baru jumpa 3minggu yg lps... Sy jumpa dsebabkan bmi sy kurg & berat kurg swaktu booked hr tu...sbnrnya ok aja pun jumpa..doc tu akan ajar cara pgambilan mknan yg btl dgn kita serta kuantiti yg perlu utk stiap jnis mknan...tp stiap org yg jumpa doc pmkanan ni beza2 sbbnya..so doc tu akan ajar kita apa2 mgikut pmasalahan kitalaa..

5y trước

Ooo ya lah klau mcm tu...berat naik sikit jer...gula dah normal...

Nanti sy pun akan jumpa doc pemakanan lg 2 minggu appointment...kesnya sebab Hb drop byk gk..nurse Ada terangkn jumpa doc pemakanan tu dia akan ajarkn cr2 pemakanan yg betul utk keperluan ibu Dan anak..apa yg bagus n x bagus n bleh Tanya apa sj soalan berkaitn mknan..

5y trước

Selalu kalau Ada masalah memg x leh lari dr jumpa Dr pemakanan...huhuhuhu...x pa la nanti p dengar ja doc nk berleter..hahaha..

Saya Kene Refer Sebab GDM On Diet.. Jumpa Pakar Pemakanan Dia Akan Terangkan Bab² Makanan Yang Kita Boleh Control Gula Dalam Badan.. Saya Haritu Klinik Kesihatan Ampang Invite Online Je Sebab Kes Covid Tengah Naik Mendadak 😣

pmknan yg boleh ambik atau x..Pastu yg kne elak pmknan mcmna..Mcm tu je lah..Tgk atas mslah yg kte dpt sb ape kne g jmpa doc pmknan

5y trước

xade mrh pon..Depa nasihat je kte dgr n angguk u xfhm tnya..Tu je mcm jmpa kaunselor

saya jumpa doktor pemakanan sbb ada gdm. xde ape pun. doktor cuma bg penerangan mana yg boleh mkn, mne yg xboleh. tu je.

Wslm.. Slalunya klu jumpa pakar pemakanan ni ia berkaitan mslh berat bdn samada berat yg x cukup @ berlebihan..

Saya jumpa pakar pemakanan sebab tinggi gula lepas 2 jam minum air gula.

Saya..doc tuh bagi tw akak makan mna yg patut akak banyakkan...

Tq semua