Nak tanya soalan

As salam.. Saya nak tanya , harini dah masuk 20 week ngam.. 2 hari lepas ada jumpa doktor.. Check jantung baby alhamdulillah jumpa.. 146.. Tapi saya blm lg buat details scan ke apa.. Doktor ada tanya, ada rasa apa2 ke kat perot, rasa ada benda ke, benda gerak ke.. Saya cakap belum ada rasa.. Doktor mcm pelik plk.. Sepatutnya 5 bukan usia kandungan, dah rasa ke.. Risau pulak.. Saya anak pertama.. Alahan masih ada..

2 Các câu trả lời

mungkin dah rasa, cuma tak sedar. Sebab pergerakan baby masih halus dan kecil. Rasa mcm angin², geli², rama² terbang sikit gitu dulu.

Jngn risau. It's ok. Saya minggu ke 24, baru rasa gerakan