11 weeks

Kandungan dah nak masuk 11 minggu. Normal kah asyik rasa sakit pinggang macam nak period? Lenguh2 semacam .. ??

60 Các câu trả lời

haah sis. msuk 11 mggu nie sakit pinggang menjadi2 igt sy je brasa . Lenguh2 belakang. rasa nk baring je skrg

Siapa sini da msk 11 minggu masih x dpt minum air n mkn nasi. sy anak ke3, mkn masih x selera

normal sis. klau skt ckit2 je. klau skt trover kuat. dan keluar darah. yg tu. bkn normal. cpt2 g klnik

same la. tpi sy lebih kepada sakit mcm sengugut bahagian bawah perut. menyucuk Rasa nya. normal kn???

sama la sis sya week 11 juga masih sakit pinggang lgi. Muntah setiap pgi tpi selera naik hehe🥰

sy pon dh 11week, bru2 ni ade rase mcm sakit senggugut jek kt abdomen.. cume skit nya kdg2 lah,

Sama lah .. 1st baby lgi ..umur pun hmpir 30 .. sakit badan adoii ..ni bru 11 week 😅😅

saya pun sama. sakit pinggang sakit belakang. kalau nk tidur kena cari posisi yang selesa

biasa tu..saya pn 11 week lebih..pinggang dh mula lh sakit2..mlm tido pn tk bpe nk selesa

sama sis. ya Allah rasa nak tercabut pinggang. tak tahu nak cakap mcm mana . 😅