Kerap Sakit Pinggang

Minggu ni nak masuk 18 weeks.. ada tak yg rasa sakit pinggang? Padahal sy buat kerja sikit je.. tu punn dah lenguh2… rasa lemau betul

2 Các câu trả lời

Makin lama baby makin membesar dan menekan seluaruh organ dalaman kita termasuk tulang belakang.. Sbb tu kadang kala teras sakit pinggang senak perut, kerap buang air kecik and sukar untuk buang air besar..

Betul tu , sy pun mcm tu buat kje skit dah sakit pinggang kn..lepastu penat dia mcm bnyak kje 😂