11 weeks

Kandungan dah nak masuk 11 minggu. Normal kah asyik rasa sakit pinggang macam nak period? Lenguh2 semacam .. ??

60 Các câu trả lời

sama laa dgn sy .. 11 mggu jgk …ank ptama .. asyk cramp je dkt perut .. lg2 sy time tgh bkerja … pinggang sakit nya xtau nk ckp .. rasa nk ptah 🤭 tpi sy mkn bselera … kcuali klau masakn sndri … nurse smpai bising dh berat asyik naik je 🤣

2y trước

wehh sama la wife sy tak boleh makan makanan sendiri jugak

sama la sis..sy pun 11minggu..sakit pinggang tu aduhi..sbr aj la🤣😅 sy tanya kawan2 yang dah branak semua ckp normal hati pun sanang skit dgr..biasa bby first 🥰

2y trước

Sy pula kena time skrg ni 2nd baby🥹

Normal sis. Mcm saya dlu. Tak selesa kan.. Saya nak masuk 18w ada masa pun sakit tu dtg . Apa pun bnykkn mnum air suam. Biar tkncing2 pun tkpe lagi bgs utk proses pmbrsihn buah pinggang dan baby pun siht😇

normal sis . sebenarnya setiap kali berganti minggu akan rasa lenguh pinggang , sakit bawah perut mcm krem . tu tandanya baby makin nak membesar

Sy kandungan 11weeks pon sama jugak..rasa sakit2 pinggang. sakit dekat bwh perut mcm nak period pon normal ke ? sy pregnant ank sulong .pegi klinik kurang berat🤣. sbb maknya pon tubuh xbesar sgt. nt klinik lagi nk kna tmbh berat 2kg. 🤦

Sy pun masuk 11w..Sy sukar tidur,masuk tidur Jam 10 tp mcm tidur2 ayam ja rasa...bila terbangun tgok jam dah pukul 2am,pusing kiri,pusing kanan xdanya mau tidur smpai subuh..subuh baru dpt tidur..ada x yg senasib mcm Sy?

Sy pun rasa yg sama, lain mcm.. Sakit dkt bwh perut, bila nak kencing xleh tahan .. Risau pun ada, tapi xde bleeding.. So, sy anggap mungkin baby & rahim nak membesar.. Gipun dah lama x mengandung 😅

Normal tu. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻

Normal klu stakat sakit sikit2 .. saya sampai xboleh bangun . Terus pergi klinik .. if rase xtahan lebih baik berjumpe doktor dgn segera okey untuk elak dri ape2 yang kite xjangka

normal la tu agaknya. sy 14 weeks masih lagi selera tak naik. muntah2 ....sakit pinggang jika salah tunduk. bau still lgi busuk.....tekak masih rasa pahit.

2y trước

sama saya sis. saya pn macam tuu juga