sakit pinggang

hai mummys , normal ke kalau kandungan usia 11 week , perut memulas mcm berangin atau period , pinggang rasa terik mcm org senggugut, tp tiada bleeding apa2.

1 Trả lời

Hello. I takde experience macam ni. Tapi i think better for you utk pergi clinic dan check. Just in case. Previous pregnancy my dr ada pesan if perut terasa sakit sangat, terus datang for check up. Trust your guts kalau rasa something wrong somewhere