11 weeks

Kandungan dah nak masuk 11 minggu. Normal kah asyik rasa sakit pinggang macam nak period? Lenguh2 semacam .. ??

60 Các câu trả lời

sama sis sy pun 11minggu . mmg sakit pinggang lenguh2 🥲 anak no 3 ❤️

saya baru 5mnggu 4 hari tapi pinggang terasa sakit sangat😅 knpa ya?

normal...saya mcm tu juga😊

Sy nak ke masuk 11 weeks ni, bleeding makin kerap. Normal or not sebenarnya?

2y trước

Better check doc sis.. bleeding tu tk normal … moga sis n baby baik2 je

Sama lh sis. Saya pun sakit pinggang.. Jln pun kena slow slow..

normal sis . sy 16 week pun still skit n kaki kebas2

sya pun mcm awak.malam2 gelisah,tk senang nk baring

normal, amalkan tablet new obimin dan mkn penting

Sya pn sama kemain lenguh lg pinggang ni haa😅

sama laa. sakit sangat. puas pusing kiri kanan.