Kudapan Sewaktu Kehamilan

Hello Mommies! Sepanjang kehamilan, pastinya anda ada kudapan kegemaran untuk dimakan kan? Haa, manakah antara kudapan di bawah yang anda gemar?🥗🥪 Kongsikan pilihan anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen OK!

Kudapan Sewaktu Kehamilan
305 Các câu trả lời

Saya suka amalkan buah potong, cheese, dan kekacang😍 Memberi tenaga sepajang hari.. Nak tanya satu soalan betul ke kalau kita selalu amalkan ke kacang anak dalam kandungan akan ada alahan kulit seperti sakit kulit

Suka kcg..buah2an kene jaga2 coz Ade kencing manis..yougart pun sy suka..tapi kene ambik Cara berpada2

kekacang kismis, prune dgn cranberies.. teringin sgt nk mkn coklat n kek tp selalu xkena tekak..

Saya hb rendah.. coklat dah tolak tepi.. mampu pilih kekacang je untuk kudapan

Ratah milo 🤣 suami selalu bebel tapi dia beli juga milo pack besar

Buah potong, coklat dan kekacang #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Kekacang kismis / buah buahan yg paling saya gemar

Semua Kadang ada hari² seharian itu nak makan nasi sahaja

Semua i makan + kurma & susu best time pregnant 😊😍

sandwic dan keju #TAPactiveusers #SupermomTAP