Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?

Hello ibu-ibu kesayangan! Kehamilan anda macam mana sekarang? Semua OK? Haa, buat anda yang baru disahkan hami, tahniah ya! Jauh lagi perjalanan anda. Yang penting kekal waspada dan berhati-hati. Cer komen sikit anda kini di minggu kehamilan ke berapa?

Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?
131 Các câu trả lời

Haid sy dah lewat 2minggu.. sy pun try pregnancy test dan result nya positif (2 line). tpi sy x lakukan pemeriksaan lgi dkt klinik. Wajar x wajar dgn tindakan sy ni? 😂

3mo trước

pegi awal pon xnampak ape lagi.sebaiknye tggu 9 week klu betul² nak nampak kantung.baby pn da ade degup jantung mase ni. cume sabar dgn xsabar jela