Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?

Hello ibu-ibu kesayangan! Kehamilan anda macam mana sekarang? Semua OK? Haa, buat anda yang baru disahkan hami, tahniah ya! Jauh lagi perjalanan anda. Yang penting kekal waspada dan berhati-hati. Cer komen sikit anda kini di minggu kehamilan ke berapa?

Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?
131 Các câu trả lời

sy 17 minggu 3 hri x sabar nk thu gent baby apa... . mngharap takut kecewa hahaha

3mo trước

x...sya pun biar je...sya ckp kt suami biar smax2 truja🤭

11 minggu 3 hari 🫰 smoga sgala urusan d prmudhkn .. Aminn!! .. 💜

Saya pregnent 20weeks 6days,kerap migrain 🤯 mcmna nk hilangkan nk buat kerja pun susah

Saya dah 38 minggu 5 hari :) debarnya tapi excited. Ape2 pun semoga semuanya dipermudah

saya 6minggu 5hari semoga Allah permudahkan segala urusan ibu² . Aamiin . #ttc13tahun

24 weeks. 2 kali detailed scan oleh pakar O&G & MFM, 2 kali dia tunjuk dia boy. 😅

29weeks ! Second pregnancy. Penat dia tetap sama macam pregnant first 😂

15w💜 di harap d permudahkn semua urusan ya ibu2.. alahan msh tak hilang lg. 😢

assalamualaikum.hari ini sudah masuk 7 bulan. semoga baby ini chat2 selalu

35 minggu.. dah tak larat, rasa nak mintak cuti tanpa gaji dah ni.. 😔