Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?

Hello ibu-ibu kesayangan! Kehamilan anda macam mana sekarang? Semua OK? Haa, buat anda yang baru disahkan hami, tahniah ya! Jauh lagi perjalanan anda. Yang penting kekal waspada dan berhati-hati. Cer komen sikit anda kini di minggu kehamilan ke berapa?

Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?
131 Các câu trả lời

sy pregnant 6 mggu 3 Hari..scan xnampak kantung.. suspect ectopic pregnancy..dah buat laparoscopic tp result no finding..xtaw janin ada kt mana..semoga janinku berada di tempat yg betul..Ada x kwn² pengalaman mcm ni ya?

3mo trước

21w..doakn kandungan sy ye semua..smga baik2 tok kte semua..amiin