XDE REZEKI

Hari nie turun darah... G kecemasan doktor cek kata baby xjadi sbb kantung xlawa dah memanjang..... Suruh balik tnggu gugur sndiri.... Sedihnyaa....

23 Các câu trả lời

bawak bersabar yee sis . inshaAllah nanti akan ada rezeki lain pulak . macam mana boley berlaku pendarahan tuh ? ada buat kerja berat ke ??

5y trước

Xde pon buat kerja berat... Dari 10w lagi scan xnmpk heat beat.... Time g kecemasan pon dieowg xjmpa... Dr pakar pon ckp kantung dah xcntik...