XDE REZEKI

Hari nie turun darah... G kecemasan doktor cek kata baby xjadi sbb kantung xlawa dah memanjang..... Suruh balik tnggu gugur sndiri.... Sedihnyaa....

23 Các câu trả lời

Sama mcm sy..baby x menjadi..cuci masa 10w..sabar ye, i feel u..semoga allah ganti dgn yg lebih baik secepatnya 😊

5y trước

Sy kena paksa cuci..sbb xde sakit n turun drh pn sampai 4w after baby stop grow tu..x sanggup nk bwk ke hulu ke hilir sbb dh tau dia dh xde kan..so cuci jela terus..huhu..alhamdulillah lps 2x period lekat blk..nnt amalkan makan jamu ya utk pulihkan rahim cpt..n berpantang jugak..

Positive taw..semua yg jadi ada hikmah yer...tuhan xduga kita luar dr kemampuan kita...bertabah yer sis 😘

Sabar sis.. semoga sis tabah.. inshaa Allah rezeki lain menunggu 😊

Sabaq nah...semoga ada rezeki sis lagi..amin...semoga di permudahkan

Allahu...sabar yaa..semogah ada rezeki lgi ALLAH bgi...

Sbr ya. Jangn sedih² myb ada rzki lain nnti.

Sabar ye..semoga ada rezeki lain yg menanti..

Redha..in shaa Allah ada rezeki lain nanti

innalillah. in shaa allah ada rezeki lain

Xpe Ada rezeki lain ,stay positive okay